O meni

Pot raziskovanja in odkrivanja prave sebe, na kateri vas lahko spremljam, sem prehodila tudi sama.
metka furlani o meni 1

Sem Metka Furlani

Nudim vam varen terapevtski prostor, v katerem so dovoljena vsa občutja in kjer vas nihče ne bo sodil. In nudim vam čas, kolikor ga potrebujete.

O meni

Psihoterapija je pomemben del mojega življenja že več kot 20 let. Z njo sem se seznanila kot udeleženka skupinske psihoterapije (2001), nadaljevala pa sem z dolgoletnim izobraževanjem in vzporednim delom na sebi. Leta 2008 sem sprejela svojo prvo klientko. Vse od takrat je psihoterapija moje poslanstvo, stalno strokovno izpopolnjevanje in delo na sebi pa njegov pomemben sestavni del.

Po osnovni izobrazbi sem univerzitetna diplomirana sociologinja (2002) in certificirana psihodinamska psihoterapevtka (2008) s certifikatom Evropske zveze psihoanalitičnih psihoterapij (2012) in z evropsko diplomo iz psihoterapije (2014), ki jo podeljuje Evropska zveza za psihoterapijo (EAP). Opravljam tudi delo učne terapevtke ter supervizijo za specializante in certificirane psihoterapevte globinskih psihoterapij.

V letih 2012 – 2017 sem bila podpredsednica in predsednica Društva za psihodinamsko psihoterapijo. Po njegovi priključitvi Evropskemu združenju psihoanalitičnih pristopov Slovenija (EZPPS) v letu 2017, sem med leti 2019 in 2021 predsedovala Častnemu razsodišču EZPPS. EZPPS je član Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP), kjer sem bila v času 2019 – 2023 članica Častnega razsodišča, leta 2023 pa postala tudi predsednica Častnega razsodišča SKZP in članica Skupine za medije SKZP.

Delam v skladu z Etičnim kodeksom Evropskega združenja psihoanalitičnih pristopov Slovenija (EZPPS), ki je usklajen z etičnimi normativi in standardi Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in Evropske zveze za psihoterapijo (EAP).

list 4 1

Rezervirajte si svoj termin

Izpolnite kontaktni obrazec ali pa zgolj pokličite na telefonsko številko 040 758 833. Tu sem za vas.