O meni

Pot raziskovanja sebe na kateri vas lahko spremljam, sem prehodila tudi sama.
metka furlani o meni 1

Sem Metka Furlani

Nudim vam varen terapevtski prostor, v katerem so dovoljena vsa občutja in kjer vas nihče ne bo sodil. In nudim vam čas, kolikor ga potrebujete.

O meni

Psihoterapija je pomemben del mojega življenja že več kot 20 let. Z njo sem se spoznala kot udeleženka skupinske psihoterapije pod vodstvom Inga Klimkusa, psihoterapevta iz Berlina, leta 2001 v Marezigah nad Koprom. Nadaljevala sem z dolgoletnim izobraževanjem pod okriljem nemških in slovenskih psihoterapevtov ter pod okriljem Slovenske krovne zveze za psihoterapijo. Cel čas sem vzporedno delala na sebi v okviru različnih psihoterapevtskih pristopov oz. modalitet. Leta 2008 sem sprejela svojo prvo klientko, na katero se še danes spomnim. Od takrat je psihoterapija moje poslanstvo, permanentno strokovno izpopolnjevanje in delo na sebi pa njegov pomemben sestavni del.

Po osnovni izobrazbi sem univ. dipl. sociologinja, certificirana psihodinamska psihoterapevtka z Evropsko diplomo iz psihoterapije ter s pridobljenim certifikatom Evropske zveze psihoanalitičnih psihoterapij. Opravljam delo učne terapevtke za edukante in supervizijo za specializante psihodinamskega pristopa in edukante integrativne psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Bila sem predsednica Društva za psihodinamsko psihoterapijo in predsednica Častnega razsodišča Evropskega zduženja psihoanalitičnih pristopov Slovenija (EZPPS), kjer sem danes članica. EZPPS je član Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP). V SKZP imam vlogo članice Častnega razsodišča.

Delam v skladu z Etičnim kodeksom Evropskega zduženja psihoanalitičnih pristopov Slovenija (EZPPS), ki je usklajen z etičnimi normativi in standardi Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in Evropske zveze za psihoterapijo.

list 4 1

Rezervirajte si svoj termin

Izpolnite kontaktni obrazec ali pa zgolj pokličite na telefonsko številko 040 758 833. Tu sem za vas.